فیلتر




گوشی شیائومی | Xiaomi

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

.

1 2 3 4 5

قیمت گوشی جدید شیائومی 

قیمت گوشی شیائومی

توضیح این نکته که دومین شرکت بزرگ تولیدکننده دنیا تنها دو شعبه فروش حضوری دارد و روش فروش خود را بر بخش آنلاین متمرکز کرده است راهگشای گره ذهنی ما نسبت به قیمت ارزان گوشی های شیائومی است.

شیائومی Mi 1 از همان ابتدا با استقبال بسیار خوبی روبه‌رو شد، آمار موفق خرید گوشی شیائومی با قیمتی که  این گوشی (1999 یوآن، حدود 300 دلار به پول امروز) داشت قطعاً در این موفقیت تأثیر به‌ سزایی داشته است. البته مدل می 1 منحصر به بازار چین بوده و در بازارهای غربی عرضه نشده است.

پس از عرضه چندین مدل موفق در چین، شیائومی کار خود را در سایر کشورها نیز گسترش داد. امروزه محصولات این کشور علاوه بر چین، در هند، بیشتر کشورهای اروپایی و بسیاری از کشورهای دیگر به فروش می‌رسد. البته هنوز هم گوشی‌های هوشمند شیائومی در ایالات متحده عرضه نشده و شرکت چینی به فروش گوشی‌های ساده در این کشور می‌پردازد.

زمانی که شیائومی را با سایر برندهای برتر گوشی‌های هوشمند از جمله سامسونگ، اپل و اوپو مقایسه می‌کنید، اولین چیزی که توجه شما را به خود جلب می‌کند، عمر بسیار کوتاه این شرکت است. شیائومی در سال 2010 تأسیس شده و این موضوع، این شرکت را به جوان‌ترین شرکت حاضر در بین 10 تولیدکننده برتر گوشی‌های هوشمند در جهان تبدیل می‌کند.

مؤسس شیائومی، آقای Jei Lun با جمع کردن تعدادی از متخصصین عرصه تکنولوژی (از جمله کارمندان سابق گوگل و موتورولا) و اعلام اهداف شرکت مورد تأسیس خود، در همان روزهای اول موفق شد میلیون‌ها دلار سرمایه جذب کند.

پس از چند ماه، این شرکت اولین محصول خود را معرفی نمود: MIUI؛ پوسته اندرویدی که در آینده اکثر گوشی‌های شیائومی به آن مجهز خواهند شد. البته اولین گوشی این غول چینی یعنی Xiaomi Mi 1 حدود یک سال بعد و در آگوست سال 2011 در بازار عرضه شد.

 

خرید جدیدترین مدل های گوشی‌ شیائومی 

شیائومی چه چیزهایی عرضه می‌کند؟

در این بخش، به جزئیات خط تولید گوشی‌های هوشمند شیائومی می‌پردازیم.مسلماً این لیست کامل و جامع نیست، چرا که شیائومی، محصولات الکترونیکی متنوعی را تولید می‌کند، به همین دلیل در اینجا به مهمترین موارد موجود در سبد محصولات موبایل این غول چینی خواهیم پرداخت.

 

گوشی‌های شیائومی: توضیح سری‌های مختلف شیائومی

اجازه دهید با شما روراست باشیم، خط تولید گوشیهای شیائومی واقعاً گیج کننده است. هر سری محصولی با یک عدد همراه است، علاوه بر این محصول، شاخه‌های فرعی دیگری نیز در هر نسل عرضه می‌شوند که قیمتی کمتر یا بیشتر از مدل اصلی دارند. شیائومی مشخصات و طراحی بسیاری از محصولات خود را در بازارهای مختلف تغییر می‌دهد و همچنین بعضی محصولات را با نامی دیگر در مناطق متفاوت عرضه می‌کند.

با این حال، اگر این موارد را نادیده بگیریم، گوشی‌های شیائومی به صورت کلی در 5 سری دسته‌بندی می‌شوند که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم.

 

گوشی شیائومی سری Mi

خرید گوشی های شیائومی ارزان

سری Mi بهترین محصولات شیائومی را تشکیل می‌دهد. هر سال یک مدل جدید از این سری عرضه می‌شود که در حال حاضر جدیدترین نسخه آن، Mi 11 نام دارد.

برای خرید جدیدترین مدل‌های گوشی شیائومی در زمان عرضه لازم نیست مثل شرکت اپل در صف های طولانی انتظار بایستید و در نهایت هم با تاخیر های زمانی 3 تا 6 ماهه یک مدل جدید آیفون بخرید فقط کافیه که در زمان عرضه به وب سایت شرکت Xiaomi سر بزنید در چند ثانیه صاحب یک مدل جدید از سری گوشی های شیائومی بشید.

خانواده Mi 11 علاوه بر مدل معمولی، شامل مدل‌های Pro، Lite و Ultra نیز می‌شود. همچنین احتمالاً در ادامه سال، شاهد مدل‌های سری Mi 11T نیز خواهیم بود.

معمولاً گوشی‌های رده‌بالای سری Mi با چیپست پرچمدار کوالکام اسنپدراگون و دوربین‌های پیشرفته همراه هستند. به عنوان مثال، گوشی Xiaomi Mi 11 یکی از اولین محصولاتی بوده که با چیپست جدید کوالکام اسنپدراگون 888 در بازار عرضه شد. البته برخی از محصولات دیگر این سری، از چیپست‌های ضعیف‌تری بهره می‌برند.

خلاصه بگوییم، اگر به دنبال بهترین گوشی‌های شیائومی هستید، باید یکی از پرچمداران سری Mi را انتخاب کنید. این سری در واقع مشابه سری Galaxy S سامسونگ می‌باشد.

 

گوشی شیائومی سری Mi Note

قیمت گوشی ‌های شیائومی

در گوشی‌های سامسونگ، سری نوت به گوشی‌های رده‌بالای مدیریتی این شرکت اختصاص دارد، اما در گوشی‌های شیائومی، سری Mi Note در واقع در سطح پایین‌تری نسبت به پرچمداران اصلی قرار می‌گیرد.

تعداد گوشی‌های سری می نوت هم نسبت به سری می کمتر است، آخرین محصولات این سری Mi Note 10  و Mi Note 10 Pro نام داشته که در سال 2019 با چیپست اسنپدراگون 730G عرضه شده‌اند و حالا در جایگاه گوشی‌های میان‌رده قرار دارند.

در حالت کلی، گوشی‌های سری Mi Note مشخصات سخت‌افزاری ضعیف‌تری نسبت به سری Mi دارند. البته با توجه به گستردگی محصولات شیائومی، این موضوع همیشه صحیح نیست، به عنوان مثال Mi 10 Lite نسبت به Mi Note 10 Pro سخت‌افزار ضعیف‌تری دارد. این موارد در بین محصولات شیائومی به دفعات مشاهده می‌شود، در نتیجه توصیه می‌کنیم که در هنگام خرید یک محصول از برند شیائومی، به مشخصات گوشی شیائومی در سخت‌افزارها و امکانات به کاربرده شده در  آنها دقت کنید.

شیائومی سری Mi Max و Mi Mix

قیمت گوشیهای شیائومی

سری می Max چندسالی است که شاهد محصول جدیدی نبوده است. گوشی‌های این سری با مشخصات پایین‌رده و باتری‌های غول‌پیکر در بازار عرضه می‌شده و به همین دلیل، نام Max برای این سری در نظر گرفته شده است. آخرین گوشی از سری مکس، Mi Max 3 نام داشته که در سال 2018 با باتری بزرگ 5500 میلی‌آمپرساعتی روانه بازار شد، از آن تاریخ تاکنون شاهد گوشی جدیدی از این سری نبوده‌ایم.

سری میکس هنوز هم شاهد محصولات جدید بوده و آخرین گوشی این سری، Mi Mix Fold نام دارد. شیائومی در این سری جدیدترین تکنولوژی خود را به کار گرفته و محصولاتی خلاقانه را عرضه می‌کند. می میکس Fold محصولی مشابه با Galaxy Z Fold 2 بوده که با قیمتی مناسبتر روانه بازار شده است.

 

شیائومی سری Mi A

لیست گوشی های شیائومی

یکی از بزرگترین مشکلات مردم با گوشی‌های شیائومی، رابط کاربری MIUI است. ساده بگوییم، این رابط کاربری به گونه‌ای است که یا عاشق آن می‌شوید و یا از آن متنفر خواهید شد.

از همین رو، شیائومی سری Mi A را تحت پروژه اندروید وان و با رابط کاربری اندروید خام روانه بازار نمود.

متأسفانه روند عرضه محصولات این سری چندان پایدار نبوده و آخرین گوشی سری Mi A، مدل Mi A3 می‌باشد که در سال 2019 عرضه شده است. البته به لطف پروژه Android One این گوشی در حال حاضر اندروید 11 را نیز دریافت کرده است. با این حال، سخت‌افزار میان‌رده این گوشی در مقایسه با استانداردهای امروزی بسیار ضعیف به نظر می‌رسد.

اگر عاشق شیائومی هستید و از MIUI بدتان می‌آید، سری Mi A برایتان ایده‌آل خواهد بود، امیدواریم که شیائومی این سری را با عرضه محصولات جدید به‌روزرسانی کند.

گوشی‌ موبایل شیائومی 

وجه تمایز شیائومی با سایر رقبا در چیست؟

همانگونه که گفتیم، شیائومی یک شرکت بسیار جوان است که تنها 10 سال از تاسیس آن می‌گذرد. بدون اغراق می‌گوییم، موفقیت‌های این شرکت و جایگاهی که توانسته در این مدت کوتاه به دست آورد، واقعاً حیرت‌انگیز است. ما در اینجا به 3 دلیل مهم که باعث چنین موفقیتی شده است، اشاره می‌کنیم.

دلیل پایین بودن قیمت‌گوشی شیائومی چیست ؟

شیائومی تمامی محصولات خود را با حاشیه سود بسیار اندک عرضه می‌کند. این شرکت معمولاً محصولات خود را با قیمتی کمی بیشتر از هزینه تولید عرضه می‌کند و همین موضوع باعث شده تا بتواند قیمت‌هایی بسیار پایین‌تر از رقبا را ارائه دهد.

اما در بازار رقابتی گوشی شیائومی چگونه این کار را انجام می‌دهد؟ شیائومی خود را یک شرکت سخت‌افزاری نمی‌داند، شیائومی شرکتی نرم‌افزاری است که به تولید سخت‌افزار نیز می‌پردازد. از تبلیغات موجود در MIUI گرفته تا جمع‌آوری اطلاعات در اپلیکیشن‌های مختلف و سایر اطلاعات، این شرکت هزینه‌های تولید را از طریق کسب درآمد از استفاده شما از گوشی، جبران می‌کند.

شاید این موضوع برای همه خوشایند نباشد، به خصوص که بیشتر اطلاعات جمع‌آوری شده در سرورهای این شرکت در چین قرار می‌گیرد. با این حال، بسیاری از افراد از این موضوع بی‌اطلاع بوده و یا برایشان اهمیتی ندارد و ترجیح می‌دهند با قیمت بسیار کمتر از رقبا، محصول مورد نظر خود را تهیه کنند.

دسترسی طولانی مدت در بازار به گوشی موبایل شیائومی چطور ممکن شده است  ؟

با توجه به حاشیه سود اندک، شیائومی نمی‌تواند هر سال محصولات کاملاً جدید و با تغییرات زیادی را تولید کند. هزینه‌های تحقیق و توسعه، تبلیغات و قیمت خرده‌فروشی برای این کار بسیار بالا خواهد بود. به همین دلیل، این شرکت چند مدل اصلی را معرفی کرده و تا مدت زیادی به فروش آن ادامه می‌دهد و در طی این مدت، با ارائه نسخه‌های جدید با تغییرات اندک، محصولات خود را تازه نگه می‌دارد.

اجازه دهید با یک مثال منظور خود را بهتر بیان کنیم. وان پلاس را در نظر بگیرید. این شرکت هر سال یک پرچمدار اصلی معرفی کرده و 6 ماه بعد، نسخه T آن پرچمدار را عرضه می‌کند. هر کدام از این گوشی‌ها تا چند ماه در دسترس هستند و پس از مدتی تولید نسخه قبلی متوقف شده و تولید نسخه جدید آغاز می‌شود. اما شیائومی اینگونه عمل نمی‌کند، این شرکت محصول جدید خود را معرفی کرده و تا مدت زیادی (حتی سال‌ها) به فروش آن ادامه می‌دهد. این موضوع سود بیشتری را عاید این شرکت کرده و از تولید بیش از حد محصول جلوگیری می‌کند.

تمرکز بر بازارهای در حال توسعه

با توجه به قیمت‌های پایین گوشی‌های شیائومی، منطقی است که تمرکز این شرکت روی کشورهایی باشد که مردم در آن به دنبال محصولات ارزان هستند. به همین دلیل هم شیائومی در بازارهایی مثل چین و هند تا این حد موفق بوده است. به خصوص در بازار هند که شیائومی با اختلاف موفق‌ترین برند بوده و با فاصله زیادی شرکت‌های دیگر از جمله اپل و سامسونگ را پشت سر گذاشته است.

مدل کسب‌وکار شیائومی، به جای تمرکز روی بازارهای توسعه یافته از جمله اروپا و ایالات متحده، روی بازارهای در حال توسعه متمرکز است. این اقدام شیائومی بسیار هوشمندانه بوده و موفقیت زیادی را از آن این شرکت کرده است، چرا که شرکت‌هایی همچون سامسونگ و اپل، مدت زیادی است که بازارهایی همچون هند را نادیده گرفته‌اند و حالا شاهد رشد روزافزون شیائومی به همین دلیل هستند.

 مشخصات گوشی شیائومی

رابط کاربری MIUI چیست؟

MIUI (با تلفظ می‌یو‌آی) نامی است که شیائومی برای رابط کاربری محصولات خود در نظر گرفته است. در حال حاضر بیشتر شرکت‌ها به جای استفاده از اندروید خام، محصولات خود را با رابط کاربری اختصاصی خود عرضه می‌کنند، این موضوع به آنها اجازه می‌دهد که امکانات بیشتری را در گوشی‌های خود قرار داده و نوعی برند برای خود بسازند. همانطور که MIUI، در واقع هویت گوشی‌های شیائومی در دنیای اندروید را تشکیل می‌دهد.

MIUI در سال‌های ابتدایی بسیاری از امکانات اساسی اندروید از جمله منوی برنامه‌ها را به همراه نداشت، همین موضوع باعث شد تا بسیاری از افراد، نسبت به این رابط کاربری دید منفی پیدا کرده و آن را با iOS مقایسه کنند.

البته شیائومی در سال‌های اخیر سعی کرده که ظاهر MIUI را از یک نمونه کپی از iOS، به ظاهر اندروید خام نزدیک‌تر کند، موضوعی که قطعاً رضایت بسیاری از افراد را جلب خواهد کرد. البته تبلیغات مزاحم و عرضه کند به‌روزرسانی نسخه‌های اندروید، هنوز هم در گوشی‌های شیائومی وجود دارد.

ارزانترین قیمت گوشی شیائومی

برندهای زیرمجموعه شیائومی کدامند؟

در قسمت بالا به سری های مختلف گوشی شیائومی اشاره کردیم ،این سری قبلاً بسیار طولانی‌تر بوده، اما شیائومی در طی سال‌های مختلف تصمیم گرفته که بعضی از سری‌های خود را به برندهای مستقل تبدیل کند.

البته اشتباه نکنید، این برندها کماکان به عنوان زیرمجموعه شیائومی فعالیت می‌کنند و مواردی همچون تحقیق و توسعه، تولید و ... توسط شیائومی صورت می‌گیرد، اما جدا شدن آنها باعث شده تا فعالیت‌های روزمره این شرکت‌ها شکلی مجزا به خود بگیرد و بتوانند هویتی مستقل برای خود تشکیل دهند.

گوشی‌های شیائومی

سری ردمی Redmi گوشی های ارزان قیمت شیائومی

عنوانی که مردم دنیا به این سری از گوشی ها داده اند خرید ارزانترین گوشی شیائومی است.سری ردمی با تولید گوشی موبایل ارزان‌ قیمت آغاز به کار کرد و در واقع ارزان‌ترین راه ممکن برای خرید گوشی شیائومی برای افرادی بوده که توان خرید گوشی‌های گران‌قیمت سری می یا می نوت را نداشتند.

ردمی از سال 2019 به عنوان یک برند مستقل تحت نظر شیائومی فعالیت می‌کند.

این شرکت به تازگی مدل‌هایی را با مشخصات پرچمدار عرضه نموده که به عنوان مثال می‌توان به گوشی Redmi K40 Pro Plus اشاره کرد. با این حال، هنوز هم تمرکز اصلی این برند روی گوشی‌های اقتصادی و ارزان‌قیمت می‌باشد که از جمله آنها می‌توان به گوشی Redmi Note 10 Pro با قیمت 300 دلاری اشاره کرد.

ویژگی گوشی‌های شیائومی

پوکو Poco گوشی های جدید شیائومی

در سال 2018، شیائومی گوشی Poco F1 را با چیپست پرچمدار و قیمت 300 دلاری روانه بازار کرد که با استقبال خوبی از سوی مردم و منتقدین مواجه شد.

چندوقتی خبری از سری جدید پوکو نبود، تا اینکه نهایتاً پوکو هم به عنوان یک برند مستقل فعالیت خود را آغاز کرده و جایگزین مدل F1 را با نام Poco F2 Pro روانه بازار کرد. این شرکت در حال حاضر گوشی‌های میان‌رده دیگری از جمله Poco X3 و Poco F3 را نیز تولید می‌کند.

هنوز مشخص نیست که این شرکت چگونه می‌خواهد خود را از شیائومی متمایز کند، به عنوان مثال مدل‌های Poco F2 Pro، Poco X2، Poco M2 Pro و Poco F3 همگی مدل‌هایی از شیائومی بوده‌اند که با نام جدید پوکو روانه بازار شدند. این موضوع با گذر زمان مشخص خواهد شد، اما در حال حاضر می‌تواند پوکو را به عنوان برندی شناخت که گوشی‌هایی باکیفیت و با قیمت مناسب عرضه می‌کند.

 خرید گوشی‌های شیائومی

بلک شارک  Black shark گوشی های گیمینگ شیائومی

بلک شارک به اندازه ردمی و پوکو مستقل به نظر نمی‌رسد، اما این شرکت هم در واقع یکی از برندهای زیرمجموعه شیائومی است که به صورت تخصصی به تولید گوشی‌های مخصوص بازی می‌پردازد.

جدیدترین گوشی‌های گیمینگ شیائومی ، یعنی سری Black Shark 4 با چیپست‌های اسنپدراگون 888 و 870، نمایشگرهای دارای نرخ تازه‌سازی بالا، مشخصات قدرتمند و طراحی منحصربه‌فرد مناسب برای بازی همراه هستند. به عنوان مثال گوشی‌های این سری دارای ماشه‌های مخصوص بازی بوده که تجربه بهتری از بازی‌های موبایلی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

 

سؤالات متداول درباره شیائومی

آیا گوشی‌های شیائومی به سرویس‌های گوگل دسترسی دارند؟

بله، گوشی‌های گلوبال شیائومی به طور کامل به سرویس‌ها، برنامه‌ها و فروشگاه پلی گوگل دسترسی دارند.

محصول جدید شیائومی که در کشور ما هنوز عرضه نشده، از کجا می‌توانم آن را تهیه کنم؟

متأسفانه شیائومی محصولات خود را برای بازارهای مختلف در نظر گرفته و هر محصول، در مناطق محدودی عرضه می‌شود. اگر موفق نشده‌اید مدل مورد نظر خود را از سایت شیائومی یا سایر فروشگاه‌ها تهیه کنید، می‌توانید مستقیماً آن را از چین سفارش داده و یا محصول دیگری را تهیه کنید.

آیا امکان خرید گوشی‌های شیائومی بدون MIUI وجود دارد؟

بله، گوشی Mi A3 یکی از آخرین گوشی‌های شیائومی است که بدون رابط کاربری MIUI عرضه شده است. همچنین می‌توانید با جست‌وجو در اینترنت، نحوه آنلاک کردن بوت لودر گوشی و نصب رام کاستوم روی گوشی را یاد بگیرید. البته این روش خطرات خاص خود را به همراه دارد.

آیا امکان حذف تبلیغات MIUI وجود دارد؟

بله و خیر. در حال حاضر می‌توان بسیاری از تبلیغات مزاحم MIUI را حذف کرد. اما هنوز هم دکمه‌ای برای خاموش کردن همه تبلیغات به صورت یکجا وجود ندارد.