فیلتر




پاوربانک (شارژر همراه)

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
1 2 3 ... 6 7 8

شارژر همراه (پاوربانک)

بهترین پاوربان بازار

باتری گوشی‌های موبایل بعد از مدتی زودتر از حد معمول باتری خالی می‌کنند و حتما برایتان پیش آمده که در جایی باشید و دسترسی به پریز برق نداشته باشید یا حتی برق نداشته باشید... در این مواقع داشتن یک شارژر همراه و قابل حمل خیال شما را راحت می‌کند. با همراه داشتن یک پاوربانک شما می‌توانید گوشی‌تان را به راحتی شارژ کنید. پاوربانک‌های کوچک و سبک برای حمل بسیار آسان هستند و معمولاً ظرفیت شارژی بیش از حد نیاز شما دارند.

مزیت‌های پاوربانک

همگام بودن

نحوه همگام سازی پاوربانک

پاوربانک‌های همراه اکثراً با بیشتر دستگاه‌های دیجیتال مانند گوشی هوشمند، تبلت، دوربین گوپرو و غیره همگام هستند. تعداد زیادی از بهترین پاوربانک‌های موجود در بازار در فروشگاه اینترنتی آداک 24 قابل خریداری می‌باشد. این مطلب در خرید بهترین پاوربانک به شما کمک می‌کند. بیشتر این پاوربانک‌ها با انواع ورودی‌های USB عرضه می‌شوند که عملاً به شما امکان شارژ هر دستگاهی را می‌دهند.

ظرفیت

بهترین ظرفیت پاوربانک

یکی از بزرگترین مزیت‌های پاوربانک‌ها، ظرفیت آنهاست. بعضی از مدل‌ها به گونه‌ای هستند که امکان شارژ کامل دستگاه شما را از 4 تا 6 مرتبه تامین می‌کنند، گرچه این مسئله بستگی به نوع و مدل پاوربانک و دستگاه دارد. این یعنی شما می‌‌توانید به راحتی به سفرهای خارج از شهر بروید و نگران تمام شدن باتری گوشی، جی‌پی‌اس یا دوربین‌تان نباشید.

سهولت

پاوربانک مسافرتی

به این فکر کنید که گوشی شما دیگر هیچوقت بخاطر کم بودن باتری یا در دسترس نبودن برق خاموش نمی‌شود. با سهولتی که پاوربانک‌ها به شما عرضه می‌کنند، چنین سختی‌هایی دیگر برای شما معنایی ندارد. شما با داشتن یک پاوربانک با ظرفیت بالا، همیشه برای شارژ دستگاه خود آماده‌اید. پاوربانک مانند یک جلیقه‌ی نجات یا دستگاه شوک هر بار گوشی شما و دوستانتان را از خالی شدن باتری گوشی‌ نجات می‌دهد.

راهنمای خرید بهترین پاوربانک

پاوربانک‌ها چه چیزهایی را می‌توانند شارژ کنند؟

پاوربانک همه کاره

پاوربانک‌ها امکان شارژ تقریباً هر چیزی را دارند، از گوشی هوشمند گرفته تا تبلت و لپ‌تاپ و کنسول‌های بازی همراه. اما هدف اصلی استفاده از پاوربانک‌ها، شارژ وسایل ارتباطی مانند تلفن همراه و دستگاه‌های پخش رسانه‌ی همراه است.

بسیاری از پاوربانک‌ها امکان شارژ دستگاه شما (بعنوان مثال گوشی هوشمند شما) تا چندین مرتبه را دارند.

  • بسیاری از پاوربانک‌ها قابلیت شارژ چند دستگاه بطور همزمان را دارند (بعنوان مثال دو گوشی هوشمند، یک گوشی هوشمند و یک تبلت، یک تبلت، گوشی هوشمند و لپ‌تاپ بطور همزمان)
  • امکان شارژ بیشتر تبلت‌ها و دستگاه‌های دیگر مانند اسپیکرهای همراه، هدفون بی‌سیم و دوربین‌های کامپکت را دارند.
  • بیشتر پاوربانک‌های مجهز به USB-C امکان شارژ Nintendo Swtich و سایر کنسول‌های بازی همراه را دارند.
  • ظرفیت بعضی از پاوربانک‌ها به قدری است که امکان شارژ لپ‌تاپ شما را هم دارد. اما پیشنهاد ما این است که لپ‌تاپ‌تان را فقط در مواقع ضروری با پاوربانک شارژ کنید، این روش شارژ فقط برای مواقع اضطراری است و استفاده از آن بصورت مداوم پیشنهاد نمی‌شود.

اندازه، شکل، وزن و ظرفیت، اصلی‌ترین مواردی هستند که شما هنگام خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید. اشاره‌ی واضح به میزان باتری باقیمانده در پاوربانک هم مهم است.

پاوربانک با چه ظرفیتی بگیریم؟

تفاوت ظرفیتهای پاوربانک

ظرفیت پاوربانک‌ها به شکل "mAh" یا «میلی‌آمپر در ساعت» نشان داده می‌شود. هر چقدر این عدد بالاتر باشد، میزان شارژدهی آن هم بیشتر خواهد بود. به دنبال پاوربانکی باشید که بتواند گوشی هوشمند شما را حداقل تا 2 بار شارژ کند.

ظرفیت پاوربانک‌ها از 2200 mAh تا 50,000 mAh متغیر است و باتری بیشتر گوشی‌های هوشمند جدید هم حداقل حدود 3000 mAh است. یک پاوربانک با ظرفیت 10,000 mAh می‌تواند گوشی هوشمند شما را تا 3 بار، و یک پاوربانک 20,000 mAh تا 6 بار شارژ کند.

اندازه و وزن پاوربانک

پاوربانک سبک و قابل حمل

هر چقدر که ظرفیت یک پاوربانک بیشتر باشد، اندازه و وزن آن هم بیشتر خواهد بود. درست است که یک پاوربانک با ظرفیت 20,000 mAh کاربرد بیشتری دارد، اما ممکن است برای کیف یا جیب شما بیش از حد بزرگ باشد و حمل و نقل آن برای شما دشوار باشد. 

اگر به دنبال آن هستید که گوشی هوشمندتان در پیک‌نیک، مهمانی یا یک روز پر مشغله شارژ داشته باشد، یک پاوربانک جیبی با ظرفیت 6000 mAh تا 10,000 mAh برای شما کافیست. اما فعالیت‌های سنگین‌تر مانند کوهنوردی که شما را از دسترسی به برق خارج می‌کند، نیازمند پاوربانک‌های قوی‌تر است که معمولاً از جیب شما بزرگ‌ترند.

شکل و ظاهر پاوربانک

پاوربانک جاسوییچی

اگر شما قصد حمل پاوربانک در کیف‌تان را دارید این مسئله اهمیت زیادی برای شما ندارد. اما پاوربانک‌های بزرگ و بدشکل برای حمل کردن در جیب دشوار و آزاردهنده هستند. به دنبال پاوربانکی باشید که هم‌ اندازه و هم‌ شکل گوشی هوشمندتان باشد.

چطور دستگاهم را به پاوربانک متصل کنم؟

آموزش اتصال پاوربانک به لپ تاپ

بیشتر پاوربانک‌ها حداقل از یکی از این ورودی‌ها استفاده می‌کنند:

USB-A: همان ورودی مستطیل شکلی که در تقریباً همه‌ی لپ‌تاپ‌ها، تلویزیون‌ها و دستگاه‌های دیگری که طی 15 سال اخیر تولید شده‌اند، وجود دارد.

Micro/mini-USB: این نوع از USB های مینیاتوری معمولاً در گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های قابل حمل استفاده می‌شود.

USB-C: همان نسخه‌ی جدید و جمع و جور USB-A که امکان اتصال از هر دو طرف را دارد و بواسطه‌ی اندازه و سهولت در اتصال، در حال گسترش است.

بی‌سیم: تعداد معدودی از پاوربانک‌ها امکان شارژ گوشی شما بصورت بی‌سیم را دارند و شما فقط باید گوشی هوشمندتان را روی پاوربانک قرار دهید. برای استفاده از این قابلیت، گوشی شما هم باید از قابلیت شارژ بی‌سیم پشتیبانی کند. سخت‌افزاری که در داخل پاوربانک طراحی شده، میزان داده، شارژ و سرعت شارژ را تعیین می‌کند. بعضی از پاوربانک‌ها مجهز با شارژ سریع نیز هستند.

پاوربانک شارژ سریع

برای شارژ سریع، شما نیاز به 3 چیز دارید:

  • یک پاوربانک تطبیق‌پذیر
  • کابل تطبیق‌پذیر
  • یک دستگاه که از شارژ سریع پشتیبانی می‌کند

دو مورد اول تقریباً در همه‌ی پاوربانک‌ها صادق است و مسئله‌ی مهم پشتیبانی دستگاه شما از قابلیت شارژ سریع است. بعنوان مثال اگر گوشی هوشمند شما از شارژ سریع پشتیبانی نکند، شما عملاً خرج اضافه کرده‌اید و پول به قابلیتی داده‌اید که امکان استفاده از آن را ندارید.

حتماً قبل از خرید پاوربانک با قابلیت شارژ سریع، جعبه‌ی گوشی هوشمند خود را بررسی کنید و از پشتیبانی آن از شارژ سریع مطمئن شوید. اگر شما از یک دستگاه ارزان قیمت با مشخصات بسیار ابتدایی استفاده می‌کنید، احتمالاً دستگاه‌تان از شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کند.

چقدر طول می‌کشد تا پاوربانک، دستگاه من را شارژ کند؟

پاوربانک شارژر سریع

بیشتر مدل‌ها توانایی شارژ یک دستگاه مانند گوشی هوشمند با باتری 3000 mAh را در 90 دقیقه دارند، بیشتر از این مدت زمان می‌تواند برای شما مشکل‌ساز باشد. مدت زمان شارژ پاوربانک مسئله‌ی خاصی نیست و می‌توانید آن را طی شب شارژ کنید اما هر چقدر سریع‌تر شارژ شود، طبیعتاً بهتر است. 

بعضی چیزها باید با یکدیگر مطابق باشند تا پاوربانک بتواند دستگاه شما را شارژ کند. خروجی شارژ پاوربانک باید با معیارهای دستگاه شما همخوانی داشته باشد. گوشی‌های هوشمند نیاز کمتری به شارژ، تبلت‌ها بیشتری و لپ‌تاپ‌ها و کنسول‌های بازی همراه بیشترین نیاز را به شارژ دارند. 

اگر خروجی شارژ پاوربانک از نیازها و معیارهای دستگاه شما فرا تر باشد، می‌تواند دستگاه شما را حتی حین استفاده هم شارژ کند. اگر این معیارها با دستگاه شما همخوانی داشته باشند یا کمتر باشند، شارژ آهسته‌تری خواهد داشت اما دستگاه شما را حین استفاده شارژ نمی‌کند. بعنوان مثال در این صورت، پاوربانک به دستگاه شما انرژی می‌رساند اما آن را شارژ نمی‌کند، گرچه اگر گوشی در حال استفاده نباشد و یا خاموش باشد، شارژ انجام می‌شود.

آیا به USB-C نیاز دارم؟

پاوربانک یو اس بی سی

USB-C یک اتصال استاندارد است که طی سال‌های اخیر گسترش بیشتری پیدا کرده است. USB-C عملاً نسخه‌ی جدید و آسان‌تر USB-A با لبه‌های گِرد است. USB-C علاوه بر سهولت در اتصال، دو ویژگی جذاب به پاوربانک‌ها اضافه می‌کند:

  • امکان شارژ برای هر دو دستگاه را فراهم می‌کند
  • از شارژ سریع پشتیبانی می‌کند

درست مثل ورودی شارژ سریع USB-A ، USB-C هم فقط با دستگاه‌هایی با معیار مشخص همخوانی دارد. شما نیاز به دستگاهی دارید که دارای ورودی USB-C باشد، در غیر این صورت، خرید پاوربانک با ورودی USB-C بی‌معناست.

قیمت پاوربانک‌‌‌

قیمت پاوربانک‌‌‌ها بسته به ظرفیت، نوع و قابلیت آنها از حدود 60 هزار تومان تا 5 میلیون تومان متغیر است.