فیلتر




هدفون بی‌سیم

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
1 2

راهنمای خرید هدفون بلوتوثی

راهنمای خرید هدفون بلوتوثی

انتخاب بهترین هدفون بی سیم با وجود گزینه‌های زیاد موجود در بازار نسبتاً دشوار به نظر می‌رسد. اگر شما قصد خرید هدفون برای ورزش ، خرید هدفون گیمینگ ، خرید هدفون برای مکالمه تلفنی و یا خرید هدفون برای تولید محتوا را دارید، راهنمای خرید هدفون بی‌سیم به شما کمک می‌کند که با توجه به مشخصات و قیمت هدفون بلوتوثی بتوانید بهترین هدفون بلوتوثی را خریداری نمایید.

مطلب مرتبط : بهترین هدفون‌های بلوتوثی ورزشی

انواع هدفون بلوتوثی

دوست دارید هدفون‌تان چگونه روی سرتان قرار بگیرد؟ هدفون‌های بی‌سیم در سه نوع مختلف عرضه می‌شوند: هدفون‌هایی که داخل گوش قرار می‌گیرند (in-ear)، هدفون‌هایی که روی گوش قرار می‌گیرند (on-ear) و هدفون‌هایی که بطور کامل روی گوش قرار می‌گیرند (over-ear). هر کدام از این هدفون‌ها مزایا و معایبی در قابل حمل بودن، راحتی و عملکرد دارند. هر نوع هدفون در هر شکل و ظاهری، کیفیت صدا و بازه قیمتی متفاوت دارد.

هدفون‌ تو گوش (in-ear)

هدفون‌ تو گوش (in-ear)

این هدفون‌ها داخل کانال گوش شما قرار می‌گیرند و تولیدکنندگان این نوع از هدفون‌ها را هدفون واقعاً بی‌سیم می‌خوانند؛ چرا که هیچ اتصال سیمی بین هدفون راست و چپ وجود ندارد. هدفون‌های تو گوشی سبک و کوچک هستند و برای گوش دادن به موزیک یا پادکست در حال حرکت یا ورزش کاملاً مناسب‌اند. این هدفون‌ها معمولاً توسط کابل USB و مخزن شارژ، شارژ می‌شوند. ژل‌های گوشی هدفون به خوبی درون گوش قرار می‌گیرند که باعث می‌شود صدای موزیک بطور واضح و بدون مزاحمت به گوش شما برسد. ممکن است بعضی از این هدفون‌ها متصل به یک گردنبند باشند تا در مواقعی که مورد استفاده قرار نمی‌گیرند روی گردن شما آویزان بمانند؛ همینطور بعضی از آنها مجهز به دکمه‌هایی هستند که به کاربر اجازه‌ی برقراری تماس، رد تماس، ارتباط به دستیار صوتی هوشمند، کم و زیاد کردن صدای موزیک، پخش یا متوقف کردن موزیک و ... را می‌دهد.

هدفون‌ رو گوش (over-ear)

هدفون‌ رو گوش (over-ear)

این هدفون‌ها صدا را بطور کامل ایزوله می‌کنند و به دلیل اندازه‌ی بزرگشان بیشتر در خانه مورد استفاده قرار می‌گیرند اما بعضی از هدفون‌ها قابلیت تا شدن دارند که این هدفون‌ها را قابل حمل می‌کند. این نوع از هدفون‌های بی‌سیم، حداکثر بلندی صدا و بیس را به شما عرضه می‌کند. گوشی‌های هدفون هر کدام به مانند یک سالن موسیقی عمل می‌کنند و صدا را با نهایت کیفیت به گوش شما می‌رسانند. این قابلیت به کاربر کمک می‌کند تا حتی با صدای کم هم توانایی استفاده از هدفون را داشته باشد، برای کارهایی مثل تماشای تلویزیون یا برقراری تماس تلفنی. هدفون‌هایی که صدا را ایزوله نمی‌کنند را به اصطلاح هدفون پشت بسته (open-back) می‌گویند؛ این نوع از هدفون‌ها صدای طبیعی‌تری را به گوش کاربر می‌رسانند و معمولاً برای گیمینگ یا ساخت موزیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هدفون‌ رو گوش (on-ear)

هدفون‌ رو گوش (on-ear)

این نوع از هدفون‌ها روی بخش بیرونی گوش شما قرار می‌گیرند، بنابراین سطح حذف نویز در این هدفون‌ها متفاوت است. این هدفون‌ها بیشتر در ادارات و مراکز تماس مورد استفاده قرار می‌گیرد، جاهایی که کاربر نیاز به شنیدن صدای اطراف هم دارند. این هدفون‌ها ترکیبی از دو نوع قبلی هستند؛ بطوری که قابل حمل بودن هدفون‌های in-ear را دارند و کیفیت صدای هدفون‌های over-ear. بیشتر مدل‌های این نوع از هدفون‌ها تاشو هستند که به راحتی توانایی حمل و نقل دارند. هدفون‌هایی که صدا را ایزوله می‌کنند مختص کسانی است که تمایل ندارند تا صدای پخش شده از هدفون توسط دیگران شنیده شود یا مزاحم کار دیگران شود. هدفون‌هایی که پدهای متراکم‌تری دارند، کیفیت صدای بهتری را به شما عرضه می‌کنند.

هدفون میکروفون

استفاده ما از هدفون‌ها دیگر فقط برای گوش دادن نیست، ما می‌توانیم از آنها برای صحبت کردن هم استفاده کنیم. ما از هدفون‌های بی‌سیم برای بازی‌های آنلاین، برقراری تماس تلفنی، و اعمال دستور صوتی به دستیار صوتی هوشمند استفاده می‌کنیم؛ بنابراین نوع کاربری هدفون‌ها بخش مهمی از طراحی آن‌ها می‌باشد. هدفون‌های استاندارد که برای گیمینگ یا برقراری تماس تلفنی مورد استفاده قرار می‌گیرند، یک دسته دارند که نزدیک دهان قرار می‌گیرد که قابلیت جمع شدن دارد و می‌توانند صدا را در نهایت کیفیت و شفافیت انتقال دهند. هدفون‌های پیشرفته معمولاً چهار یا بیش از چهار میکروفون داخلی دارند تا صدا را بطور شفاف انتقال دهند، همینطور بعضی از آنها توانایی حذف یا کاهش نویز را هم دارند.

هدفون با قابلیت حذف نویز محیط (ANC)

قابلیت حذف نویز یکی از بهترین قابلیت‌های یک هدفون است که می‌تواند دنیای پر سر و صدا و شلوغ شما را به کل ساکت کند و توجه شما را فقط به سمت صدای پخش شده سوق دهد. کیفیت و وجود قابلیت حذف نویز معین‌کننده‌ی قیمت و ارزشمند بودن هدفون‌های بلوتوثی هستند.

بهترین هدفون بلوتوثی

حذف نویز غیر فعال همان کاری است که پدهای گوشی هدفون انجام می‌دهند. هر هدفونی توانایی حذف یا کاهش نویز محیط را دارد، فقط نیاز است که هدفون بطور کامل و دقیق گوش شما را پوشش دهد. استفاده از پدهای مناسب برای هدفون‌های in-ear امکان حذف نویز محیط را برای شما فراهم می‌کند. همینطور هدفون‌هایی که از پدهای متراکم استفاده می‌کنند توانایی بیشتری در حذف یا کاهش نویز محیط اطراف دارند.

بهترین هدفون بی سیم

حذف نویز اکتیو (ANC) فنی‌تر است؛ میکروفون‌های کوچک طراحی شده درون هدفون توانایی تشخیص صداهای مزاحم موجود در محیط را داند و می‌توانند آنها را با پخش یک سیگنال از بین ببرند. این قابلیت نویزهای ناخواسته را به طرز موثری از بین می‌برد. حذف نویز فعال معمولاً عملکرد خوبی در حذف صداهای محیط مانند صحبت مردم در مترو یا مکان‌های شلوغ دارد. شرکت‌های تولیدکننده پردازنده‌هایی داخلی درون هدفون‌ها قرار می‌دهند تا حذف نویز فعال (ANC) عملکرد خوب و دقیقی داشته باشد، همینطور عملکرد قابلیت ANC یا حذف نویز فعال در هر هدفون متفاوت است.

کیفیت صدای هدفون بلوتوثی

قیمت هدفون بی سیم

در این بخش نگاهی گذرا به تاثیر درایورها بر کیفیت صدا می‌اندازیم. یک واحد درایور متشکل از یک صفحه مغناطیسی، سیم‌پیچ‌های صدا و یک دیافراگم است که با ایجاد لرزش صدا را برای شما به وجود می‌آورد. اندازه‌ درایورها در هدفون‌های in-ear از 8 میلی‌متر تا 15 میلی‌متر و در هدفون‌های on-ear و over-ear از 20 میلی‌متر تا 50 میلی‌متر متغیر است. درایورهای بزرگتر بیس و خروجی بهتری دارند، اما این بدان معنا نیست که درایورهای کوچک صدای ضعیفی دارند؛ عوامل زیادی بر کیفیت صدا تاثیر دارند و اندازه درایور تنها عامل کیفیت صدا نیست.

کیفیت ساخت هدفون بی سیم

قیمت هدفون بلوتوثی

استحکام یکی از مهمترین مواردی است که شما باید هنگام خرید مد نظر بگیرید. ما بطور مداوم از هدفون‌ها استفاده می‌کنیم و اگر قصد دارید آنها را برای بیرون از خانه هم مورد استفاده قرار دهید، خرید یک هدفون گران قیمت ولی محکم و با دوام حتما ارزشش را دارد. ما همینطور به شما خرید کیس محافظ هدفون را هم پیشنهاد می‌کنیم. اصولا قیمت هدفون بی سیم با طراحی و استحکام آن رابطه مستقیم دارد، به طوری که هر چه قیمت هدفون بلوتوثی بیشتر باشد به همان نسبت استحکام آن بیشتر خواهد بود و با قسمت‌های قابل تعویض عرضه می‌شوند که در صورت آسیب دیدن، به راحتی تعویض شوند. پدهای گوشی جداشونده حمل و نقل آسان هدفون را درون یک کیف برای شما ممکن می‌کنند. بعضی از هدفون‌ها هم توجه بیشتری بر روی ظرافت و زیبایی هدفون دارند، درست مثل هدفون‌های Bose که با سربند چرمی عرضه می‌شوند، یا هدفون Sennheiser Momentum که به خوبی روی سر شما جای می‌گیرد.

کنترل هدفون از طریق اپلیکیشن‌های گوشی و دستیار صوتی هوشمند

هدفون بلوتوث هوشمند

بیشتر برندهای معروف از اپلیکیشن‌های مخصوص استفاده می‌کنند که به شما امکان تنظیم صدا و گوش کردن به انواع مختلف رسانه‌های صوتی و تصویری مانند موزیک، پادکست یا ویدیو را می‌دهد. دستیار صوتی هوشمند یک تجربه‌ی راحت و آسان را برای شما رقم می‌زند. مانند: Google Assistant, Alexa و Siri. تولیدکنندگان معمولاً یک چیپست برای دریافت دستورهای صوتی درون هدفون‌ها قرار می‌دهند که عملکرد و کارایی این قابلیت را بیشتر می‌کند. چیپست H1 از شرکت اپل که در هدفون‌های ایرپاد پرو نصب شده است یک مثال خوب از این مورد است. هدفون‌هایی که چند میکروفون دارند، معمولاً شفافیت صدای بالاتری را برای دستیار صوتی هوشمند فراهم می‌کنند که دقت عملکرد آن را بالا می‌برد.

صدای سه بعدی یا 360 درجه

تولیدکنندگان هدفون معمولاً صدای با کیفیت را در انواع مختلف هدفون قرار می‌دهند اما هدفون‌های over-ear معمولاً بهترین کیفیت صدا را دارند. صدای با کیفیت بر اساس چند معیار مشخص می‌شود اما همه‌ی آنها به مفهوم ضبط و پخش صدای سه بعدی بر می‌گردد. صدای سه بعدی پخش شده از هدفون این حس را به کاربر القا می‌کند که انگار صدا در اطرافش در حال پخش است، نه از طریق اسپیکرهای هدفون. این قابلیت تولید شده است تا صدایی طبیعی را به کاربر عرضه کند. سیستم Dolby Atmos و DTX:X دو سیستم پرطرفدار در بازی‌های واقعیت مجازی (VR) و فیلم هستند. بعضی از سرویس‌های پخش آنلاین موزیک هم شروع به پشتیبانی از کدک MPEG-H کرده‌اند که قابلیت پخش صدای با کیفیت را در هر زمان برای شما فراهم می‌کند.

هدفون بی سیم مقاوم در برابر عرق

هدفون‌های بی‌سیم واقعی معمولاً در برابر نفوذ عرق مقاوم هستند چرا که آنها برای استفاده حین تمرین ورزشی هم طراحی شده‌اند. بیشتر هدفون‌های in-ear مقرون به صرفه از استاندارد IPX4 پشتیبانی می‌کنند و این یعنی هدفون در برابر آب کم فشار مقاوم است. اگر قصد دارید زمان زیادی را در آب سپری کنید و به دنبال یک هدفون ضد آب هستید، به دنبال هدفونی با پشتیبانی از استاندارد IPX7 باشید که آنرا در هدفونی مانند Jabra Elite Active 75t پیدا می‌کنید.

اتصالات و کدک‌های بلوتوث

در حال حاضر هدفون‌های بی‌سیم از بلوتوث 5 برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند. دستگاه‌ها با استفاده از بلوتوث بطور متقابل با یکدیگر سازگار هستند. بلوتوث 5 شاهد پیشرفت شگرفی در افزایش بازه پوششی بوده است؛ دستگاه‌ها می‌توانند تا حدود 240 متر از منبع پخش فاصله بگیرند که چهار برابر حدی است که بلوتوث 4 مورد پوشش قرار می‌داد. آخرین استاندارد بلوتوث، به صرفه‌تر نیز هست که یعنی عمر باتری بیشتری را برای شما فراهم می‌کند.

اتصال هدفون به چند دستگاه

هدفون‌های بلوتوثی توانایی اتصال به چند دستگاه را دارند و این در صورتی به کار شما می‌آید که شما در طی روز از چند دستگاه بطور همزمان برای کار خود استفاده می‌کنید. بعنوان مثال اگر شما یک گوشی موبایل برای کار دارید و یک گوشی موبایل برای استفاده‌ی شخصی، می‌توانید با استفاده از یک هدفون به هر دو گوشی وصل شوید. یا حتی در مواقعی که در حال بازی کردن هستید یا در حال کار با کامپیوتر هستید و همزمان گوشی شما زنگ می‌خورد، هدفون شما به قدری هوشمند هست که تشخیص دهد تا کدام دستگاه فعال شود؛ شما تماس تلفنی‌تان را برقرار می‌کنید و پس از پایان تماس، هدفون دوباره به کامپیوتر شما متصل و قابل استفاده می‌شود. بعضی از هدفون‌های پیشرفته یک قدم از این فراتر رفته‌اند. هدفون‌های سری Jabra Engage دارای یک پایه با صفحه لمسی است که همه‌ی اتصالات شما را جمع می‌کند و امکان استفاده از همزمان از چند دستگاه را برای شما فراهم می‌کند.

طول عمر باتری هدفون بی سیم

اگر شما قصد دارید تا از هدفون‌تان در بیرون از خانه استفاده کنید، پس طول عمر باتری یک مسئله‌ی بسیار مهم برای شماست. بیشتر هدفون‌های بی‌سیم in-ear طول عمر باتری متوسط 5 تا 8 ساعت دارند و هدفون‌های بی‌سیم on-ear و over-ear معمولاً تا 25 ساعت دوام می‌آورند.